magnifier

Veelgestelde vragen

Hieronder leest u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Stuurt u ons dan gerust een bericht.

Hebt u voor 17.00u besteld, dan ontvangt u de volgende dag uw bestelling. **Update** in verband met het Covid-19 virus duurt het gemiddeld 2 werkdagen tot u uw bestelling ontvangt.
De bestellingen worden door PostNL en DPD afgeleverd.
De retour termijn is 14 dagen. Lees voor meer informatie de retour pagina.
Afdeling retour, Hongkongstraat 79, 3047BR Rotterdam
Vanaf €50.- wordt uw bestelling gratis verzonden. Als u onder de €50.- besteld komen er 7,25 euro verzendkosten bij. Voor verzending naar België vragen wij een verzendbijdrage van 8,95 euro. Bij minimale besteding van 69 euro wordt uw bestelling gratis bezorgd.
De kosten voor retourneren komen voor rekening van de verzender. Deze kosten worden dus niet vergoedt door PetSuperXL.
Ja, dat kan. Mits de bestelling niet al verwerkt en verzonden is. Anders dient u de bestelling te retouren. U kunt de bestelling annuleren via uw account of stuur een e-mail naar info@petsuperxl.nl
Hoewel wij uw bestelling met grote zorgvuldigheid afhandelen kan het helaas voorkomen dat de bestelling niet compleet is. Stuur ons een e-mail en wij zorgen ervoor dat het ontbrekende artikel als nog aan u wordt geleverd.
Voordat wij de bestelling aan u opsturen controleren we de bestelde artikelen of deze beschadigingen bevatten. Helaas kan het voorkomen dat tijdens het transport een artikel beschadigds. Uiteraard gaan we dit met u regelen. In dit geval sturen wij een nieuw artikel toe of vergoeden wij 100% van de aanschafprijs.
Wij leveren in Nederland, België en Duitsland.
Het ruilen van artikelen is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst.
Wij leveren diepvriesproducten in speciale boxen. Tevens voegen we daar droogijs aan toe. Zo blijft het artikelen tijdens het transport goed gekoeld. Wij leveren diepvries alleen in Nederland.
Bij PetSuperXL geldt er geen minimaal bestelbedrag.
U kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Via iDeal, Visa, Mastercard, PayPal, Bancontact en achteraf met Klarna. De betaling vindt plaats in een SSL-gecertificeerde omgeving. Zo blijven uw gegevens goed beschermd.
Ja, dat kan zeker. Als wij de bestelling aan de transporteur hebben overgedragen ontvangt u van ons een e-mail met een track & trace code.
Check voor de zekerheid eerst uw ongewenste e-mails map in uw mail. Mocht de bevestiging ook hier niet in zitten, dan hebben wij altijd de mogelijkheid om de bevestiging nogmaals toe te sturen.
Hoewel wij onze uiterste best doen is het natuurlijk mogelijk dat u ontevreden bent over onze service of een product. Dit vernemen wij dan graag van u zodat wij de mogelijkheid hebben uw ontevredenheid weg te nemen. Wij verzoek u vriendelijk om uw klacht te mailen naar klantenservice@petsuperxl.nl.
U bent met succes geabonneerd! De 10% kortingcode: PetSuperXL | Sie haben erfolgreich abonniert! | Der 10% Rabattcode: PetSuperXL
This email has been registered